Им честитаме на сите ученици на покажаното знаење и освоените награди на натпреварот по странски јазици.
Им се заблагодаруваме на сите координатори, ментори, дежурни наставници, како и на сите училишта домаќини, кои допринесоа за успешна реализација на овој Меѓународен натпревар.

Резултатите од натпреврот можете да ги погледнете на нашиот сајт.
Ваш Willkommen