Skouras sportski i jezički kamp se nalazi u selu Nea Fokea na Halkidikiju, jednom od najpoznatijih letovališta u severnoj Grčkoj. Kamp posluje od 1986. godine i hiljade dece koja su ga posetila do sada su doživela zaista jedinstveno životno iskustvo.

Kamp nudi nezaboravne letnje odmore za decu i tinejdžere uzrasta od 6 do 17 godina, kombinujući obrazovanje, sport i zabavu u veoma dobro organizovanom programu koji uključuje mnoge dnevne aktivnosti, igre i sportove u kojima deca uživaju. I sve to u oblasti punoj sunca, u sred borove šume, sa kristalno čistim morem (5 min hoda do plaže).

Kamp je podeljen na 6 različitih i zasebnih delova. Svaki deo sadrži atraktivne bungalove sa krevetima na sprat. Svaki bungalov ima uključeno kupatilo i može ugostiti 8-10 dece nudeći im sigurnost i udobnost.

TERMIN 2018

Ukoliko želite da provedete nezaboravno leto, da se družite sa mladima iz celog sveta i svakodnevno govorite engleski jezik, da vam svaki dan bude ISPUNJEN ZANIMLJIVIM AKTIVNOSTIMA, pridružite te nam se!
Program putovanja:
1. dan
Polazak sa dogovorenog mesta u popodnevnim/večernjimčasovima. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju sa kraćim usputnim pauzama.
2. dan
SKOURAS KAMP Dolazak i smeštaj. Odlazak na ručak. Dnevne i večernje aktivnosti sa ciljem upoznavanja sa radom kampa, rasporedom, liderima, teacherima itd.
3. do 8. dana
Boravak na bazi punog pansiona uz dnevni raspored sportskih aktivnosti, časova engleskog jezika, odlazaka na plažu i večernjih dešavanja.
9. dan
Napuštanje Skouras kampa. Polazak iz kampa u prepodnevnim satima. Vožnja do Soluna, celodnevni izlet. Polazak za Srbiju oko 21h.
Noćna vožnja preko Makedonije i Srbije sa kraćim usputnim pauzama.
10. dan
Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima.

CENA ARANŽNMANA OBUHVATA:
– Prevoz,međunarodno putno osiguranje
– Smeštaj u kampu(u bungalovima u višekrevetnim sobama sa TWC), usluga na bazi punog pansiona i užine(doručak ,ručak,užina i večera)
– Korišćenje svih sportskih terena I sadržaja , večernje aktivnosti
– Časovi engleskog jezika (u grupama formiranim na osnovu nivoa znanja i uzrasta),fokus na govoru i razumevanju
– Usluge pratioca grupe (nastavnika)
– Usluge predstavnika organizatora
– Troškovi organizacije
– Doktor u kampu 24 sata dnevno
– Treneri za sportske aktivnosti