Škole partneri - School partners

Privatna osnovna škola „Crnjanski“ u Jagodini teži da bude najbolja. Privlačimo mlade ambiciozne nastavnike i učitelje i pomažemo im da uče i ostvaruju svoje ciljeve i snove putem mentorstva i druge pomoći u karijeri. Kao deo našeg tima mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoj najveći potencijal. Svi zainteresovani kandidati mogu poslati svoj CV putem forme u nastavku.

Obrazujemo mlade lidere uzrasta od 5 do 14 godina. Realizujemo Internacionalni Cambridge program koji se primenjuje u celom svetu. Cambridge Primary razvija znanja engleskog jezika, nauke i matematike.

Obrazovno – vaspitni rad uključuje kompletan program propisan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS.
Učimo kroz igru i zabavu, govorimo engleski i nemački jezik. Učenici postaju odgovorni, savesni, uporni, snalažljivi sa materijalima koje upoznaju.Uveli smo najnovije programe Cambridge kurikuluma: Global Perspectives and ICT Starters.

Imamo sjajan nastavni kadar – potpuno posvećen, maksimalno skoncentrisan i pažljiv; tim ljudi koji uživaju u ulozi prenosilaca znanja i veština.
Manja odeljenja sa 12 učenika omogućuju nam da prilagodimo nastavu svakom učeniku pojedinačno.

Škole partneri - School partners

Gimnazija ARHIMED je jedna od  najsavremenije opremljenih gimnazija  u Beogradu. Nalazi se u Ljubostinjskoj ulici na Vračaru. Nova smo gimnazija sa starom tradicijom u obrazovanju. 
Gimnazija ARHIMED učenicima nudi prijatan ambijent, učionice opremljene po najvišim standardima uklopljene su sa atrijumom u stilu klasike, na taj način povezujući  antički simbolizam gimnazije sa modernim vremenom.

Nastava je multimedijalnog karaktera i koristi sve prednosti visoke tehnologije za usvajanje znanja.

Sponzors and Partners

Pearson
We’re here to keep the whole world learning
In a fast-changing world, education is the key to success. Because where learning flourishes, so do people.

Sponzori willkommen takmičenja

ILETC

international language education testing center