Nagradno putovanje Beč 2019.

 

 

 

 

Willkommen takmičenje 2019.

Willkommen takmičenje 2018.

Nagradno putovanje Beč 2017. 

 

 

 

 

Azra Ramovic
Zdravo. Što se Azre tiče, rekla mi je da je prezadovoljna putovanjem i organizacijom. Pohvalila je i profesorice Jelenu i Anamariju,da su joj posvetile pažnje, čak su joj rekle gde i šta moze da jede, šta je halal obzirom da je islamske veroispovesti. Ovim putem im se i ja zahvaljujem od srca što su joj pomogle u svemu. Sve u svemu ona je prezadovoljna a samim tim i mi kao roditelji. Veliki pozdrav za Vas i celu vašu ekipu.

Utisci naših nagradjenih učenika

Иве Миленковић
Поштована Марија,
Драго нам је што је Ива и ове године успела да освоји наградно путовање.
Ивин први утисак након повратка из Беча био је да је ове године било још боље него прошле.
Ми смо задовољни како сте бринули о деци. Ива је посебно задовољна јер су наставнице Ана Марија и Јелена испуниле све жеље када су деца желела да обиђу одређена места у Бечу. Релативно лепо време које их је пратило на путовању само је допринело лепим утисцима.
Хвала Вама и организацији Willkommen на идеји и на организовању путовања у Беч. На најлепши начин награђујете децу за победу на такмичењу.
Срдачан поздрав,
Катарина и Александар, родитељи Иве Миленковић из Јагодине


Vida Jovanović

Poštovani.
Povodom putovanja našeg deteta Vide Jovanović u Beč, u periodu od 06.10-09.10.2017,godine, možemo da konstatujemo da je sve bilo u najboljem mogućem redu. Mi smo kao roditelji zadovoljni u potpunosti kako aramžmanom, tako i organizacijom i angažovanošću nastavnika koji su putovali sa decom. Što se Vide tiče, ona je prezadovoljna i srećna zbog divnog putovanja, svega što je u Beču videla, posebno činjenice što je bila Noć muzeja i što je imala mogućnosti da obidje više muzeja, kao i time što je upoznala nove drugare. Hvala Vam u naše i u Vidino ime.
Roditelji, Jovanovići, Barbara i Aleksandar

Willkommen takmičenje 2017.Nagradno putovanje Beč 2016.